Dezvaluirea incendiara apartine revistei "Voici"; Suveranul burlac va da in judecata publicatia

Printul Albert de Monaco va da in judecata saptamanalul francez "Voici", pentru "atentat la viata privata", dupa publicarea, in ultimul numar, a unui articol despre o presupusa "fiica ascunsa" a acestuia, a anuntat, luni, avocatul printului, Thierry Lacoste.

"Aceasta poveste este un fel de monstru marin care isi arata capul in mod regulat in presa, de cativa ani si care le-a costat deja cateva condamnari pe unele publicatii", a declarat Lacoste, avocatul familiei Grimaldi. Saptamanalul "Voici", aparut pe 27 februarie, a publicat in cinci pagini, un reportaj "exclusiv" intitulat "Albert II de Monaco - Jasmin Grace Grimaldi, fiica sa ascunsa", insotit de fotografii cu o fata de 14 ani, in compania mamei sale. Revista sustine ca cele doua au petrecut Craciunul in principat si lasa sa se inteleaga ca au avut o intalnire cu suveranul.

Albert de Monaco, supranumit "Printul Playboy" din cauza numeroaselor sale aventuri, care mai de care mai deocheate, si-a recunoscut in vara trecuta fiul nelegitim, Alexandre, nascut din relatia cu Nicole Coste, o stewardesa franceza de origine togoleza. Alexandre nu-i va purta numele si nu va avea dreptul sa-i succeada la tron. Cand a fost inscaunat, in octombrie 2005, Printul le-a promis monegascilor ca se va casatori, dar numai atunci cand va gasi femeia ideala, care trebuie sa semene cu mama sa, celebra Grace.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.