Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a mutat impreuna cu familia si cu cei mai apropiati oameni ai sai pe o nava de razboi, pe coastele siriene, unde sunt paziti de fortele navale ruse din zona.

Surse din serviciile de spionaj au dezvaluit pentru cotidianul saudit Al-Watan ca al-Assad calatoreste cu elicopterul in teritoriu cu ocazia reunirilor oficiale care se desfasoara la palatul prezidential de la Damasc pentru ca si-a pierdut increderea in garzile sale de securitatre si in unii dintre membrii familiei sale.

De asemenea, surse din cadrul serviciilor secrete au mai dezvaluit cotidianului saudit ca al-Assad se teme de inaintarea fortelor opozitiei catre Damasc si ca acesta ar fi fost unul dintre motivele ce l-au determinat sa aleaga retragerea pe nava de razboi si protectia rusa, avand astfel la indemana alternativa unei refugieri imediate in Rusia, scrie jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.