Statele Unite iau masuri puternice pentru a-si proteja ambasadele din intreaga lume, a anuntat Hillary Clinton, dezmintind ca Washingtonul ar fi avut informatii despre un atac planuit asupra consulatului american din Libia.

"Nu aveam nicio informatie exploatabila despre un atac planificat sau iminent asupra postului nostru de la Benghazi", a declarat Clinton.

Dupa o saptamana de violente antiamericane in lumea musulmana, "suntem pe cale sa luam masuri puternice pentru a proteja personalul ambasadelor si consulatelor din intreaga lume", a adaugat sefa departamentului de Stat american.

[VIDEO] Filmul anti-Islam ar putea fi un FALS

Tari din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia si Europa sunt zguduite de o saptamana de un val de violente antiamericane, dupa difuzarea pe internet a unui film american antiislam realizat de un amator, scrie MEDIAFAX.

La 11 septembrie, ambasadorul SUA in Libia si alti trei americani au fost ucisi intr-un atac armat asupra consulatului Statelor Unite de la Benghazi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.