Mitt Romney a fost inregistrat in timp ce spunea ca 47% dintre americani nu isi platesc taxele si asteapta totul de la Guvern.

Aceste declaratii, desi au fost facute intr-un cerc restrans, sunt suficient de puternice incat sa insemne pentru Romney pierderea alegerilor prezidentiale.

Romney a descris electoratul rivalului sau, Barack Obama declarand ca "sunt oameni care nu-si platesc taxele la stat. 47 % dintre americani nu-si achita darile catre stat."

"Niciodata nu o sa-i conving pe acestia ca trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa aiba grija de propriile vieti. Treaba mea nu este sa fiu ingrijorat din cauza acestor oameni", spune Romney in cadrul unei intalniri cu mai multi donatori privati ai campaniei sale electorale, potrivit antena3.ro.

Jurnalistii de la Bloomberg sunt de parere ca declaratiile reprezinta un dezastru pentru Romney spunand ca acesta oricum avea destule probleme inc eea ce priveste comunicarea cu publicul si „nu reusea sa-i convinga pe oameni ca este interesat de soarta lor”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.