“Ordinele nu vor fi prelungite in viitorul apropiat", le-a declarat Nicolas Lerner, director adjunct de cabinet al prefectului Bernard Boucault, alesilor în Consiliul Parisului.



Noul prefect al politiei din Paris a anuntat ca nu va prelungi ordinele de interzicere a cersetoriei in zona bulevardului Champ-Elysees, a muzeului Luvru si a altor magazine.

Seful politiei vrea ca mai intai sa realizeze o evaluare a efectelor ordinelor care presupun amendarea cersetorilor cu 38 de euro, precizand ca aceasta decizie a “fost luata pe criterii de eficienta politieneasca”.

Prefectul Bernard Boucault a anuntat ca in toamna urmeaza sa se deplaseze in Romania pentru a se intalni cu omologii sai.

Cooperarea intre politistii romani si francezi ar urma sa continue - in total, 35 de politisti romani ii ajuta pe colegii lor francezi la destructurarea retelelor de cersetorie si de prostitutie care organizeaza traficul de persoane intre Europa de Est si marile capitale occidentale, scrie evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.