El si alti oficiali republicani sunt in favoarea unor masuri de austeritate in Statele Unite pentru reducerea datoriei tarii si restabilirea echilibrului bugetar.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca vrea ca SUA sa finanteze bancile europene trimitand cecuri in Europa pentru a ajuta la rezolvarea crizei prin care batranul continent trece.

"Nu vom trimite cecuri Europei. Nu vom finanta bancile europene. Vom ramane aici pentru a sustine economia noastra", a declarat Romney in cadrul emisiunii "Face the nation" de la postul de televiziune CBS.

Candidatul republican a declarat ca spera ca "indiferent de evenimentele din Europa, sistemul bancar (american) sa fie capabil sa traverseze furtuna", dand asigurari ca bancile americane au "fundamente mai solide" decat la precedenta criza, scrie gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.