Iulia Timosenko figureaza ca martor intr-o ancheta privind moartea unui deputat in 1996, a anuntat miercuri procurorul general.

"Are statut de martor", a declarat procurorul general, Viktor Pcionka, intr-o conferinta de presa. "O ancheta este in curs pentru a-i descoperi pe comanditarii acestei crime grave", a adaugat acesta.

Cotidianul Kommersant relata miercuri ca Parchetul general este pregatit sa o acuze pe Timosenko in acest asasinat, dar ca asteapta vindecarea acesteia, intrucat este transferata la un spital din cauza unei hernii de disc.

Iulia Timosenko, cercetata intr-o noua ancheta

"Avem probe care confirma implicarea directa a Iuliei Timosenko in uciderea lui Evghen Cicerban", potrivit unei surse din cadrul Parchetului, citata de Kommersant, scrie MEDIAFAX.

"Nu o putem acuza pe Timosenko intrucat este bolnava. Dupa ce se va vindeca o vom pune sub acuzare. Estimam ca aceasta se va intampla la sfarsitul lui iunie sau iulie", precizeaza aceeasi sursa.

Pcionka a evitat sa raspunda la intrebari pe aceasta tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.