Presedintele a fost luat peste picior de revista Newsweek, dupa ce acesta s-a declarat in favoarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Barack Obama sustine casatoriile intre homosexuali

Pe coperta celui mai recent numar al revistei, presedintele SUA apare cu o aureola colorata in toate nuantele curcubeului deasupra capului, iar titlul este cu dublu inteles: “The first gay president”, care s-ar putea traduce ca “primul presedinte pro-gay” dar si ca “primul presedinte homosexual”.

In editorialul care deschide revista, jurnalistul Andrew Sullivan sustine ca Obama pregatea demult acest anunt si ca presedintele SUA ar avea foarte multe in comun cu homosexualii. „A trebuit sa-si descopere identitatea de negru si sa se impace cu familia lui de albi, la fel cum homosexualii isi descopera identitatea si trebuie sa se impace cu heterosexualii”, a scris Sullivan, potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.