Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a fost transferata de la inchisoare la un spital din Harkiv.

"Astazi, Iulia Timosenko a fost transportata de la colonia penitenciara Kaceanivska spre spital", a informat serviciul penitenciar intr-un comunicat.

Un convoi format dintr-o ambulanta si masini ale politiei ucrainene a intrat miercuri dimineata in spitalul din Harkiv. Cu 20 de minute inainte, un convoi similar a parasit inchisoarea din acest oras situat in estul Ucrainei, potrivit agentiei de presa Unian.

Timosenko va fi tratata in Ucraina, de un medic german

Fiica sa, Evghenia, a anuntat marti ca Iulia Timosenko a acceptat sa fie internata la acest spital miercuri, cu conditia sa fie ingrijita de un medic german, trimis de spitalul berlinez Charite, scrie MEDIAFAX.

UE continua s-o sustina pe Timosenko: Summit-ul de la Ialta, amanat

Medicul german Lutz Harms, venit in Ucraina pentru a-i acorda ingrijiri medicale, "o va ajuta pe mama sa inceteze greva foamei incepand de miercuri", a declarat Evghenia Timosenko, dupa ce a vizitat-o pe mama sa, la Harkiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.