Osama ben Laden a avut patru copii in timp ce ascundea in Pakistan, dupa atentatele de la 11 septembrie 2001, le-a declarat cea mai tanara dintre sotiile sale politistilor pakistanezi.

Familia s-a separat la o zi dupa atentatele din 11 septembrie.

Amal Abdulfattah, in varsta de 30 de ani, cea mai tanara dintre sotiile sale, a declarat atunci ca s-a refugiat timp opt sau noua luni la Karachi, in sudul Pakistanului, unde retelele islamiste isi au conexiunile lor.

Ea sustine ca ulterior s-a intalnit cu ben Laden la Peshawar, principalul oras din nord-vestul Pakistanului. Ei au ramas apoi in regiune timp de aproape trei ani, dintre care doi i-au petrecut la Haripur, la o ora si jumatate de mers cu masina de Islamabad, scrie MEDIAFAX.

In acest timp, Amal are patru copii cu ben Laden. Doi s-au nascut la Haripur: Aasia, o fetita nascuta in 2003, si Ibrahim, un baiat nascut in 2004. De fiecare data, Amal a nascut intr-un spital in care a ramas "doua sau trei ore". Ibrahim s-a nascut la "spitalul public" din Haripur, a precizat ea.

Ceilalti doi copii s-au nascut la Abbottabad: Zainab, o fetita, nascuta in 2006, si Hussain, un baiat, in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.