Fostul presedinte american a facut apel la republicani sa il sustina pe Mitt Romney, favoritul in cursa pentru investitura republicana la alegerile prezidentiale americane din noiembrie.

"Il cunoastem pe Mitt de multa vreme si este omul de care avem nevoie pentru nominalizare si mai apoi pentru a castiga presedintia", a declarat al 41-lea presedinte al Statelor Unite (1989-1993) jurnalistilor reuniti in biroul sau din Houston, Texas (sud).

"Cred ca este timpul ca partidul sa se uneasca in spatele guvernatorului Romney", a continuat el, cu sotia sa Barbara alaturi.

Saptamana trecuta, Jeb, fiul lui Bush si fost guvernator de Florida (sud-est) i-a acordat de asemenea sustinerea lui Mitt Romney, care se afla in fruntea cursei pentru alegerea unui candidat republican care sa il infrunte pe presedintele democrat in exercitiu Barack Obama.

"Sustinerea dumneavoastra inseamna mult pentru mine, din punct de vedere personal, familial, dar si la nivel national", a spus Romney dupa ce a primit sustinerea lui Bush.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.