Angajatorii din Marea Britanie si Insulele Canalului Manecii vin in Romania la sfarstiul lunii martie.

"Romanii au castigat aprecierea britanicilor deoarece se adapteaza usor la locul de munca, sunt foarte motivati, responsabili, muncitori si invata repede", care va organiza interviurile.

Tinerii romani vor fi selectati pentru locuri de munca in hoteluri de 3 si 4 stele, restaurante si baruri in orase si statiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scotia, Irlanda de Nord) si in Insulele Canalului Manecii (Jersey, Gurnsey si Sark).

Contractele de munca sunt pentru o perioada de 6-12 luni pentru posturi precum ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari. Exista insa si oferte pentru sef de sala, director de receptie sau director de restaurant, scrie MEDIAFAX.

Cei care vor fi angajati vor castiga intre 1.000 si 1.500 de euro, in functie de experienta si postul ocupat. Cazarea si mesele in timpul orelor de munca sunt asigurate de angajator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.