Presedintele sirian Bashar al-Assad i-a spus, la Damasc, emisarului international Kofi Annan ca "gruparile teroriste" din Siria impiedica stabilirea unei solutii pe cale diplomatica.

Kofi Annan si Al-Assad negociaza incetarea violentelor din Siria

"Orice dialog sau proces politic nu poate reusi atat timp cat exista grupari teroriste care actioneaza pentru a genera haos si destabilizare, atacand civili si militari", a declarat presedintele sirian, in cadrul intrevederii sale cu Annan, venit sa negocieze un acord de incetare a focului, relateaza agentia oficiala SANA, potrivit MEDIAFAX.

Damascul atribuie violentele unor "grupari teroriste", inca de la inceputul miscarii de contestare, in martie 2011.

SUA adopta "Proiectul de Lege Libertate in Siria"

"Siria este pregatita sa contribuie la succesul oricarui efort pentru gasirea unei solutii" la criza, a dat asigurari presedintele Assad.

Dar "succesul oricarui efort necesita in primul rand sa examinezi ceea ce se intampla pe teren, nu sa te bazezi pe supozitiile propagate de unele tari din regiune si de altii pentru a deforma realitatile si a prezenta o imagine diferita despre situatia din Siria", a apreciat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.