Romanii sunt ironizati din nou printr-o caricatura insultatoare, pe blogul unui oficial al Frontului National francez.

Un oficial din cadrul Frontului National francez a postat pe blogul sau caricaturi rasiste, intre care una cu un Mos Craciun roman, "usor de recunoscut" pentru ca "intra pe usa" si pleaca "cu un televizor", relateaza Le Parisien, in editia electronica.

Intr-una dintre aceste caricaturi, semnate de Stéphane Poncet, candidat din partea Frontului National la alegerile legislative din Villeurbanne (Rhône), poate fi vazut un Mos Craciun care are la subrat un televizor. Imaginea este insotita de urmatorul text: "Atentie la Mos Craciun venit din Romania. Usor de recunoscut. Intru pe usa si plec cu televizorul", potrivit MEDIAFAX.

Intr-o alta caricatura este prezentata o persoana de culoare (cu niste buze enorme), care explica: "Sunt prioritare locuintele, locurile de munca, ajutoarele sociale, este adevarat ca in Franta noi suntem de neatins si chiar imposibil de expulzat atunci cand comitem infractiuni".

Vicepresedintele FN, Loius Aliot
, stanjenit in mod evident de aceste caricaturi, a declarat pentru postul de radio Europe 1 ca este "surprins deoarece unele lucruri sunt in mod evident nedemne".

"Dupa ce voi pleca din studio, ma voi informa si vom trage toate concluziile", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.