Dominique Strauss-Kahn a recunoscut, intr-un interviu difuzat duminica seara de TF1, ca a avut o "relatie nepotrivita" cu camerista Nafissatou Diallo, aceasta fiind "o greseala morala", de care "nu este mandru".

"Este o relatie nepotrivita", a declarat Strauss-Kahn, adaugand: "Este o greseala morala si nu sunt mandru de ea".

"Mi-a fost teama, mi-a fost foarte teama, am fost umilit" , a mai spus fostul director FMI, referindu-se la experienta din Statele Unite, unde a fost arestat si acuzat de agresiune sexuala, inainte ca procuratura din Manhattan sa renunte la acuzatii.

Strauss-Kahn a mai spus ca nu intentioneaza sa negocieze in procedura civila declansata impotriva sa de Diallo, care il acuza de agresiune sexuala, transmite MEDIAFAX.

Inainte de difuzarea interviului, in fata sediului canalului de televiziune TF1, circa 50 de persoane, in majoritate femei, au participat la o manifestatie convocata de doua organizatii feministe. Protestatarele purtau doua bannere, pe care scria "DSK = lipsa de justitie. Cand o femeie spune nu, inseamna nu", si pancarte cu textele "Anne Sinclair, castreaza-l pe DSK", "DSK, o camerista nu este un obiect sexual" sau "DSK, homo erectus erectus".

In Franta, ziarista si romanciera Tristane Banon il acuza pe Dominique Strauss-Kahn ca ar fi incercat sa o violeze in 2003.

Interogat recent de politie, fostul director FMI a recunoscut ca i-a facut avansuri, insa neaga producerea oricarei agresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.