Un avion de pasageri care transporta echipa de hochei Lokomotiv Iaroslav s-a prabusit in Rusia, ceea ce a dus la moartea a 43 de persoane.

Un purtator de cuvant al agentiei a declarat pentru CNN ca tragedia a avut loc in jurul orei de 16 (ora locala) in timpul decolarii si din cauza faptului ca avionul nu a reusit sa ajunga la altitudinea necesara. Aeronava s-a lovit de antena punctului de control aviatic, a cazut pe pamant, s-a dezmembrat si a luat foc.

Surse oficiale au afirmat ca 2 persoane sunt date disparute, potrivit BBC.

Rusia se confrunta cu un sistem aviatic cu probleme, in conditiile in care in luna iulie din acest an un alt avion de pasageri s-a prabusit in nordul tarii, iar 44 de oameni au murit. Atunci presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a promis ca va face o revizie a industriei si va scoate din uz avioanele din era sovietica.

Echipa de hochei avea jucatori de origine germana, suedeza, slovaca pe langa jucatorii rusi. Inca nu se stie cati dintre membrii echipei se numara printre victime.

Zborul de tip charter era operat de Yak-Service Airlines.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.