Televiziunea cubaneza a prezentat marti imagini cu presedintele venezuelan, Hugo Chavez, care parea slabit, dar in forma buna in cursul unei conversatii cu fostul lider cubanez Fidel Castro, relateaza AFP.

Imaginile, primele difuzate dupa operatia de urgenta suferita de Chavez la 10 iunie la Havana, au fost transmise si de televiziunea oficiala din Venezuela, unde guvernul depune eforturi pentru a opri raspandirea zvonurilor privind agravarea starii de sanatate a presedintelui. [Hugo Chavez, in stare critica?]

Jurnalul televiziunii cubaneze a prezentat o inregistrare video si mai multe fotografii ale lui Chavez, imbracat cu o bluza in culorile drapelului venezuelan, stand intr-o gradina sau asezat intr-o camera, in timpul unei conversatii cu liderul istoric cubanez, relateaza MEDIAFAX.

"Marti dimineata a avut loc o intalnire frateasca intre tovarasul Fidel si presedintele venezuelan (...), in cursul careia au vorbit despre amintirile de la intalnirile precedente", se arata intr-un comunicat citit in jurnal.

Una dintre fotografii ii prezinta pe Chavez si Castro citind editia de marti a ziarului oficial cubanez.

Presedintele venezuelan, aflat la putere din 1999, a fost operat de urgenta la Havana, unde se afla intr-o vizita oficiala, iar dupa interventia chirurgicala nu a fost dat publicitatii nici un raport medical oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.