Parchetul din Milano a anuntat miercuri ca a cerut judecarea imediata a lui Silvio Berlusconi in cazul Ruby, pentru ca a apelat la prostitutie cu minore si abuz in functie.

Intr-un comunicat al Parchetului, distribuit presei, acesta precizeaza ca a "transmis judecatorului care s-a ocupat de anchetele preliminare solicitarea de judecare imediata pe baza evidentei probelor", relateaza AFP. [Silvio Berlusconi pierde sustinerea Vaticanului din cauza "Rubygate"]

Berlusconi face, din 21 decembrie, obiectul unei anchete in scandalul Ruby pentru ca a platit prestatiile sexuale ale unei minore, marocana Karima El Mahroug, supranumita Ruby, si pentru ca a comis un abuz in functie cerand eliberarea ei din arest in mai.

Cererea de judecare imediata pe baza careia va trebui sa statueze un alt magistrat al tribunalului din Milano - judecatorul anchetelor preliminare - este o procedura accelerata care pleaca de la principiul ca dovada este "evidenta", transmite MEDIAFAX.

Procurorii au declarat, de asemenea, ca au trimis un "memoriu" in care resping posibilitatea ca aceste delicte sa fi fost comise de Berlusconi in calitate de premier. Nu este vorba despre niciun "delict ministerial", au declarat ei in comunicat.

Avocatii premierului au aparat teoria potrivit careia premierul ar fi intervenit in favoarea lui Ruby deoarece era convins ca aceasta este "nepoata (presedintelui Hosni) Mubarak" si deci, pentru a pastra bunele relatii dintre cele doua tari.

Citeste si:Italienii nu-l mai vor pe Berlusconi

Exista poze cu Berlusconi gol la "bunga bunga"?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.