Interpolul a facut publice fotografiile unora dintre cei mai cautati infractori din lume, care s-ar ascunde in Marea Britanie, iar printre ei figureaza un roman.

Interpolul a facut publice fotografiile ca parte a operatiunii Infra-Red, menita sa depisteze 26 de persoane cautate pentru infractiuni ce variaza de la viol la frauda, relateaza NewsIn.

Detectivii cred ca cel putin sase dintre ei se ascund in Marea Britanie si printre ei figureaza un roman, Ioan Clamparu, 41 de ani ani. Acesta este cautat de politia din Romania, unde ar fi organizat o retea ce a obligat mai mult de 100 de femei sa se prostitueze in Spania. Politia crede ca el are contacte la cluburi de noapte si hoteluri din Marea Britanie si Irlanda.

Printre infractorii cautati figureaza si un barbat originar din Africa de Sud, cautat pentru frauda, unul originar din Irlanda, cautat pentru crima sau un barbat din Polonia, cautat tot pentru crima.

De asemenea, un britanic de 40 de ani este cautat in SUA pentru ca a abuzat doi adolescenti pe care i-a intalnit pe site-uri de socializare, iar o femeie este cautata de SUA pentru ca ar ascunde un lider mafiot, care a ordonat 19 asasinate in anii '70 si '80.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.