Actrita Jana Kramer acuza medicii romani de incompetenta si sustine ca putea sa moara in urma unei operatii efectuate in Romania.

Jana Kramer s-a aflat in Romania in 2005, pentru filmarile peliculei "Return of the living dead: Necropolis". La cinci ani de atunci, actrita povesteste ca a fost operata degeaba de apendicita, in loc sa i se scoata colecistul. Intoarsa in SUA, medicii au confirmat greseala doctorilor romani, potrivit actritei din serialul One Tree Hill, relateaza NewsIn.

"Am inceput sa ma simt foarte rau, dar nu doream sa ma plang. Pana la urma a trebuit sa ma duc la spital. Medicul nu stia engleza aproape deloc, dar a spus ca trebuie sa imi scoata apendicele", a povestit aceasta pentru revista Maxim.

"Medicii din Romania au facut operatia, iar cele sase zile in care ar fi trebuit sa imi revin s-au transformat in doua saptamani, dupa care m-am imbolnavit de pneumonie. M-am intors in America, iar medicii mi-au explicat ca ar fi trebuit extirpat colecistul. nu apendicele. Ei mi-au extirpat imediat colecistul, altfel as fi putut muri", a adaugat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.