Carla Bruni a marturisit ca sotul sau, presedintele francez, Nicolas Sarkozy, nu a inselat-o niciodata si ca mariajul ei este o adevarata poveste.

Intr-un interviu acordat Sky News, supermodelul Carla Bruni a negat toate zvonurile conform carora ea si sotul ei ar avea alte relatii, fiind convinsa ca seful statului francez nu a inselat-o si nici nu ar insela-o vreodata.

Presa franceza a speculat ca Bruni ar avea o relatie extraconjugala cu un muzician francez in timp ce ministrul Mediului, Chantal Jouanno, e amanta lui Sarkozy. Cantareata a negat aceste speculatii, spunand ca are mare incredere in sotul ei in ciuda barfelor. Cu toate astea, “casnicia este pentru totdeauna, insa niciodata nu se stie ce se va intampla”, a precizat aceasta.

“A fost un adevarat basm pentru mine ca la 40 de ani sa ma indragostesc si sa ma marit cu cineva. Sunt incredibil de norocoasa”, a mai declarat Carla Bruni, care a marturisit ca nu “gustase din monogamie inainte sa se casatoreasca”.

Intrebata daca are incredere in Nicolas Sarkozy, cantareata a spus foarte sigura ca “da, foarte mult”. Bruni a intrebat-o, la randul ei, pe jurnalista care o intervieva daca a vazut vreo poza cu Sarkozy intr-o ipostaza compromitatoare cu alta femeie. Jurnalista nu a mai avut replica si a dat din cap ca "nu", moment in care Prima Doamna a Frantei i-a spus: “Asa ca…”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.