Fiul cel mare al presedintelui francez Nicolas Sarkozy a scapat miraculos din alunecarile de teren din Brazilia, unde a petrecut revelionul, a anuntat o sursa diplomatica de la Paris, citata de Daily Mail.

Pierre Sarkozy, in varsta de 24 de ani, se afla pe Insula Porcilor, in apropiere de Rio de Janeiro, cand au avut loc alunecari de teren ce au distrus trei vile private si un hotel de lux, provocand moartea a cel putin 64 de persoane. Dar torentul de noroi nu a lovit si casa unde se afla Pierre Sarkozy, impreuna cu mai multi prieteni din copilarie, noteaza NewsIn, citand Daily Mail.

"Au putut vedea alunecarea de teren de la fereastra si auzi zgomotele ingrozitoare, dar au scapat miraculos", a declarat diplomatul. "Au stat pe loc, iar serviciile de urgenta au putut ajunge la ei cand s-a linistit totul. A fost o experienta groaznica", a adaugat el.

Pierre, care este producator de muzica rap, se afla in vial lui Ivo Pitanguay, un nume cunoscut in chirugia estetica, pe a carui lista de clienti se afla si Prima Doamna Carla Bruni-Sarkozy.

Presedintele francez si-a sunat fiul ingrijorat. "Ca orice tata, presedintele a fost foarte ingrijorat in legatura cu fiul sau, asa ca a fost incantat sa auda ca Pierre este bine si in siguranta", a afirmat sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.