China a pus in vanzare un medicament traditional, despre care producatorul afirma ca este eficient in special in randul copiilor
Potrivit declaratiilor lui Tu Zhitao, adjunctul sefului Biroului din Beijing de medicina traditionala chinezeasca, copiii diagnosticati cu gripa AH1N1 pot fi vindecati cu medicamentul denumit "No 2 Cold Medicine" in doar trei zile, relateaza Agerpres.

Numarul persoanelor infectate cu gripa of H1N1 in Beijing a ajuns la 6.196 luni, astfel ca 20 de spitale au deschis departamente de urgenta pentru combaterea gripei, unde personalul lucreaza non-stop.

Specialistii din China sustin ca, in timp ce medicamentele din Occident ataca stomacul, cu precadere in randul copiilor, medicamentul din China nu prezinta aceasta reactie adversa. Acestia ofera asigurari ca medicamentul, o forma imbunatatita a remediului initial contra gripei, este eficace.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a afirmat ca nu are cunostinta despre medicamentul traditional chinezesc recomandat pentru copii si nu poate face nici un comentariu.

In prezent, Tamiflu si Relenza sunt singurele medicamente antivirale aprobate si disponibile pentru tratamentul impotriva gripei AH1N1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.