Liderul Fidel Castro a aparut duminica la televiziunea cubaneza pentru prima data in 14 luni, imaginile prezentandu-l discutand animat cu studenti venezueleni.
Castro, in varsta de 83 de ani, in tinuta sport, pare a fi in forma buna si discuta cu studentii la Drept, in locuinta sa, relateaza AFP, conform NewsIn.

Potrivit televiziunii, imaginile au fost surprinse sambata dimineata.

"Ne confruntam cu evenimente extrem de grave. Grave pentru supravietuirea noastra", a spus Castro, vorbind despre schimbarea climatica.

Ultimele imagini video cu Fidel Castro difuzate de televiziunea cubaneza dateaza din 18 iunie 2008, unde acesta aparea alaturi de liderul venezuelean Hugo Chavez.

Duminica, ziarele locale au publicat o fotografie cu Fidel Castro alaturi de presedintele ecuadorian Rafael Correa, cu care a discutat cateva ore vineri.

Liderul cubanez nu a mai aparut in public de cand s-a imbolnavit grav si a fost nevoit la 26 iulie 2006 sa cedeze puterea fratelui sau Raul. El primeste insa frecvent sefi de stat, prieteni sau oficiali care ii sunt apropiati si scrie in presa oficiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.