Fiica premierului italian este socata de scandalurile din ultima vreme ce il privesc pe Berlusconi, facand referire la relatia acestuia cu fotomodelul Noemi Letizia
Barbara Berlusconi, in varsta de 25 de ani, a declarat pentru Vanity Fair ca politicienii ar trebui sa respecte valorile pe care le promoveaza in public si in viata privata, contrazicandu-i pe aliatii lui Berlusconi, care sustin ca viata sa privata nu ii influenteaza cu nimic rolul public, relateaza NewsIn.

Berlusconi, in varsta de 72 de ani, a negat ca ar fi avut o relatie nepotrivita cu Noemi Letizia, dupa ce i-a oferit la majorat un colier in valoare de 6.000 de euro, ceea ce a determinat-o pe sotia sa, Veronica Lario, sa ceara divortul.

Intrebata ce parere are despre atentia pe care a dovedit-o tatal sau fata de Letizia, Barbara a raspuns: "Am fost socata. Este ceva ce nu a facut niciodata parte din viata mea. Nu am frecventat niciodata barbati mai in varsta. Nu am experienta in ceea ce priveste astfel de legaturi psihologice", a adaugat aceasta.

"Reprezentantii politici care guverneaza bine, fac societatea prospera, trebuie si sa apere valorile pe care le exprima. Asa ca nu cred ca un politician poate permite o distinctie intre viata sa publica si cea privata", a subliniat Barbara.

Declaratiile tinerei stirbesc si mai mult imaginea lui Berlusconi, in conditiile in care sondajele arata ca numeroasele scandaluri i-au scazut popularitatea.

Barbara este unul dintre cei trei copii pe care ii are cu Veronica. Cei doi copii ai politicianului din prima casatorie au pozitii importante in imperiul sau de afaceri si fac rareori declaratii publice, ba chiar si-au aparat tatal cand a izbucnit pentru prima data scandalul, in luna mai.

Dupa subiectul Noemi, Berlusconi s-a confruntat si cu acuzatii potrivit carora ar invita escorte la petrecerile sale. Premierul a negat ca ar fi platit pentru relatii sexuale, dar a admis ca nu este un un sfant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.