Elucidarea unui mister, dansuri pe acorduri de polka, petreceri in costume de epoca sau vizitarea locurilor in care s-au petrecut scene reale de spionaj nu sunt nici pe departe activitati specifice unei croaziere la prima vedere. Forbes traveler ne prezinta insa croazierele cu cele mai inedited teme.
  • Antiques Roadshow Cruise

Descoperiti comorile lumii antice si invatati cum sa le apreciati intr-o croaziera in Insulele Grecesti si Turcia. Veti avea astfel ocazia sa vedeti piete imense si muzee in timp ce vizitati ruinele Antichitatii si monumentele istorice din zona. Un expert in domeniu va va sfatui cu privire la achizitiile dumneavoastra si va va invata criteriile dupa care se evalueaza o opera de arta de acest tip.

  • Eclipse Cruise

Inaugurata de un cuplu de pasionati de astronomie, Eclipse Cruise ofera turistilor posibilitatea de a trai momentul eclipselor de soare ca pe un eveniment unic. Astfel, norocosii care au un loc in barca, sunt printre putinii oameni din lume care au ocazia de a vedeam eclipsele de soare din cea mai buna locatie a lumii. Pe langa aceasta experienta inedita, veti avea ocazia sa treceti prin cele mai cunoascute porturi asiatice, dar si sa intrati in contact cu alti pasionati ai astronomiei.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.