Compania Lloyd's din Londra ofera un milion de dolari (700.000 de euro) primei persoane ale carei informatii vor permite gasirea bijuteriilor furate vineri de la magazinul casei Harry Winston din Paris, a caror valoare este estimata la 85 de milioane de euro, informeaza NewsIn.

Aceasta recompensa, a precizat pentru AFP o sursa din cabinetul S.W. Associates, va fi de maxim un milion de dolari sau va fi calculata proportional cu bijuteriile gasite si va fi inmanata primei persoane care va da o informatie ce va permite gasirea bijuteriilor furate in urma acestui jaf-record pentru Franta, cu un prejudiciu estimat de celebra casa americana la 85 de milioane de euro.

La un precedent jaf care vizase la 6 octombrie 2007 acelasi magazin de lux, in urma caruia se furasera bijuterii in valoare de 20 de milioane de euro, firma de asigurari Lloyd's oferea o recompensa de 500.000 de dolari (care echivalau atunci cu circa 400.000 de euro). Pana in prezent nu exista niciun indiciu care se duca la aceste bijuterii, furate in urma du 14 luni.

Record: Bijuterii de zeci de milioane de euro, furate dintr-un magazin de lux din Paris


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.