Autorul discursurilor impresionante ale lui Barack Obama a fost fotografiat dansand si punand mana pe pieptul unei replici din carton a lui Hillary Clinton, care va deveni secretar de stat, relateaza NewsIn.

Mai multe fotografii au aparut vineri pe Facebook, in care Jon Favreau este prezentat dansand la o petrecere cu replica din carton a lui Hillary Clinton. Favreau, in varsta de 27 de ani, care a inventat sloganul de campanie "Yes, we can", este vazut punand mana pe pieptul replicii, in timp ce un prieten duce o sticla de bere la gura senatoarei de New York.

Potrivit Washington Post, fotografiile au fost retrase dupa cateva ore.

Potrivit unui apropiat al lui Obama, Favreau "a contactat-o pe Hillary Clinton pentru a-si cere scuze", dar fosta prima doamna nu a parut deranjata de incident.

"Senatoarea Clinton este bucuroasa sa constate interesul evident al lui Jon fata de Departamentul de Stat", a declarat Philippe Reines, purtator de cuvant al lui Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.