Dupa mai multi ani de cercetari, oamenii de stiinta au reusit sa creeze cel mai sanatos meniu.

Meniul include mai multe "super-mancaruri" care pot constitui nu doar o masa principala ci si gustari sau dulciuri care sa fie sanatoase, scrie stirileprotv.ro.

Felurile de mancare contin ulei de peste Omega 3, care ajuta la micsorarea colesterolului si vitamina B9, care se gaseste in painea bogata in fibre si care ajuta la stimularea creierului si la dezvoltarea sanatoasa a fatului in pantece.

Meniul "perfect":

Aperitiv
Terina de somon proaspat si afumat - contine Omega 3 si acid docosahexaenoic si care este bun pentru artere, inima si creier -, insotita de frunze mixte de salata cu ulei de masline extravirgin, bun pentru mentinerea nivelului normal de colesterol in sange.

Fel principal
Caserola de pui cu linte si legume mixte - proteinele ajuta la cresterea masei musculare, in timp ce acidul pantotenic din linte reduce starea de oboseala.

Desert
Iaurt cu nuci si sos de caramel fara zahar, bun pentru digestie si pentru a tine sub control nivelul glucozei din sange.

Shake din fructe de padure.

Bautura

Bautura pentru imbunatatirea performantelor sportivilor, ce contine elemente nutritive precum calciu, biotina, zinc, fier, potasiu sau magneziu.

Ciocolata calda - contine melatonina ce induce somnolenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.