Nunti? Ritualuri ezoterice? Intalnirea unui lider spiritual? Sfarsitul lumii?

Am inteles inca de acum cateva zile cata agitatie produce aceasta zi plina de simbolism. Numerologistii asteapta cu nerabdare ziua aceasta de vineri 11/11/11, ora 11.11, atunci cand se crede ca evenimente neobisnuite vor avea loc. Iata cateva din evenimentele care se petrec in jurul lumii:

  • O organizatie din New York isi cauta „Mesia” in aceasta zi de 11/11/11. Ei cred ca este acel copil care va implini 11 ani pe aceasta data. Organizatia a fost deja contactata de o pereche de gemeni care vor implini 11 ani pe 11 noiembrie, insa ei nu sunt din New York, scrie News.com.au. Copilul va fi instalat pe tron si va fi tratat ca un rege, si va participa la marea adunare organizata cu ocazia acestei zile unice.

  • La nivel global, numarul nuntilor este de trei ori mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. In registrul din Sydney s-au inscris 65 de casatorii.
  • Egiptul va inchide Piramida Giza pentru a evita organizarea unor ritualuri ezoterice ale unei grupari mistice. Ei au motivat inchiderea cu „lucrari de intretinere”.

  • Mii de oameni din intreaga lume planuiesc sa se intalneasca si sa participe la dansuri ceremoniale organizate cu aceasta ocazie.

Ziua 11.11.11, ora 11:11:11

Pe 11.11.11 la ora 11.11.11, data si timpul vor fi un palindrom, adica se va putea citi la fel de la stanga la dreapta si invers. Un astfel de eveniment se petrece odata la 100 de ani. Probabil ca si cei mai mari sceptici se vor opri pentru o secunda si vor reflecta asupra acestui moment perfect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.