Un clip care prezinta modelul belgian Hannelore Knuts cu 365 de straturi de fond de ten aplicate pe fata s-a raspandit cu viteza luminii pe internet. Afla ce mesaj vrea sa ne transmita.

Regizorii olandezi Sander Plug si Lernert Engelberts, in colaborare cu make-up artistul Ferry van der Nat au aplicat produsele cosmetice pe fata modelului in cadrul unui filmulet- eperiment denumit Natural Beauty.

Cei doi regizori au marturisit ca dintotdeauna au vrut sa atentioneze cumva femeile in legatura cu machiajul lor. Acestia chiar au declarat pentru The Star ca: "suntem mereu uimiti daca vedem o femeie care foloseste prea mult machiaj. Suntem homosexuali, deci femeile nu sunt grupul nostru tinta, insa nu putem sa intelegem ce le place barbatilor heterosexuali la femeile care-si pun o clatita pe fata. Este un strat artificial la mijloc, atunci cand incerci sa devii intim cu acea persoana."

Knuts, care a fost numita recent noua imagine a casei de moda elvetiene Akris, a ramas cu fata plasata intre doua rame in timpul filmarilor, chinuindu-se sa manance si sa bea cu paiul.

Pentru a aplica toate cele 365 de straturi de machiaj au fost necesare 9 ore si...tineti-va bine, 7 tuburi de fond de ten, 2 cutii de fard de pleape , plus alte 2 cutii de fard de obraz, in total 228.40 ml de machiaj.

Cei doi realizatori si "capii rautatilor" au mai facut acest experiment cu 100 de straturi, insa modelul a fost un barbat. Chinuitul a fost folosit pe post de cobai doar ca sa se asigure ca o asemenea cantitate nu ucide o persoana. Click aici pentru fotografii din timpul sesiunii foto.

Desi ne declaram absolut incantati de experiment, fetelor, va sfatuim nu exagerati cu machiajul, barbatilor le place totul simplu, natural si curat.

Lernert & Sander: Natural Beauty on Nowness.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.