O britanica a cumparat un micro-porc care initial incapea intr-o ceasca de ceai, insa a crescut intr-un an mai mare decat cainele ei.
O britanica a cumparat un micro-porc care incapea intr-o ceasca de ceai si n-ar fi trebuit sa creasca peste 35 de centimentri, insa dupa un an a ajuns mai mare decat cainele femeii, scrie The Sun.

Lisa Turk l-a cumparat pe Digby, pe care a platit 700 de lire, fiind asigurata ca acesta nu va creste peste 35 de centimetri si ca il va putea tine in casa. Porcusorul, care la inceput incapea intr-o ceasca de ceai, a ajuns, dupa un an, la o inlaltime de aproape 70 de centimetri si o greutate de peste 44 de kilograme, potrivit MEDIAFAX.

Animalul a ajuns sa scoata caloriferele din peretii casei, asa ca femeia l-a mutat afara din imobil. "Vanzatorul nu a fost in totalitate cinstit", a spus Lisa Turk, adaugand ca nu mai poate lua legatura cu cea de la care l-a cumparat pe Digby, intrucat aceasta si-a schimbat numarul de telefon. Astfel, Lisa Turk intentioneaza sa inchirieze un teren pentru Digby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.