Pe langa celebrele ustensile, Swiss Army Knife vine cu noi imbunatatiri: un USB de 32 Gb, accesat doar pe baza de amprenta.
Cu siguranta, Secure Pro pare visul oricarui geek, acest device fiind imbinarea perfecta dintre tehnologie, spirit practic si design, avand integrate intr-un singur obiect, toate instrumentele de care ati putea avea nevoie (USB flash driver, LED, un cutit si un stilou).

Potrivit thinkgeek.com, toata lumea stie de legendara calitate a Swiss Army Knifes , produs de elvetienii de la Victorinox, si a materialelor folosite pentru constructia acestora, in intreaga lume, iar acest nou stick nu se abate de la traditie. In plus, USB-ul poate fi indepartat cu usurinta in cazul in care vreti sa-l folositi in avion.

Potrivit cugetliber.ro, stick-ul are si un sistem avansat de protectie a datelor - criptare AES256 plus tehnologie „Chip Unic”, in traducere libera, Secure Pro este imposibil de hacuit. Iar daca, prin reducere la absurd, cineva ar incearca sa sparga carcasa in care este inchis chip-ul, mecanismul de autodistrugere intra in functiune, stergand instantaneu toate datele.

Cei de la Victorinox au oferit chiar un premiu de 150.000 dolari hacker-ilor care ar fi reusit sa „sparga” stick-ul in mai putin de doua ore de la lansarea oficiala de vineri, 26 martie. Se pare, ca pana acum, nu a reusit nimeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.