Gordon Brown a fost sfatuit de sotia sa Sarah sa renunte la batoanele de ciocolata si a inceput un regim alimentar care-l forteaza sa manance pana la 9 banane pe zi.
Sotia primului ministru britanic i-a sugerat sotului sau ca ar trebui sa renunte la cantitatea uriasa de ciocolata pe care o consuma, pentru a slabi si a fi in forma inainte de alegerile generale. Asa ca a ales bananele ca substitut pentru batoanele de KitKat pentru a-i da energie pe intreg parcursul zilei.

Potrivit Telegraph, Brown a renuntat la cele trei KitKat pe care le manca zilnic, dar a trebuit sa gaseasca alta solutie pentru a depasi cu bine peste situatia stresanta prin care trece.

Gordon devine obsesiv in toate domeniile in care activeaza, asa ca nici de banane nu se poate satura. Potrivit apropiatilor Primului Ministru, acesta obisnuieste sa mestece ceva in timpul sedintelor foarte lungi, asa ca aceste fructe foarte consistente au inlocuit bauturile carbogazoase si ciocolata.

Principalii adversari la alegeri sunt mai tinerii si mai slabii David Cameron si Nick Clegg, asa ca Brown isi da toata silinta sa-si intre in forma. In plus, a inceput sa mearga la un centru de fitness si face jogging,

Potrivit The Sun, bananele nu au mers intotdeauna mana in mana cu politicienii. O fotografie a secretarului de stat David Miliband, in care acesta legana o banana in aer, l-a pus pe acesta intr-o pozitie neplacuta, diminuandu-i suportul si fiind perceput drept un politician imatur.

Bananele
sunt slabe in calorii, sodiu si grasimi si sunt bogate in fibre, potasiu si anti-oxidanti. In plus, contin o cantitate mare de zahar asimilabil, ceea ce le recomanda drept o sursa buna de energie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.