In mod normal sutienul este o piesa vestimentara cu scopuri precise, insa exista si cate modele cu intrebuintari mai bizare.
Yuppy ne face cunostinta cu sutienul care depisteaza cancerul, sutienul care devine teren de golf, masca de gaze sau cel care te ajuta sa te lasi de fumat!

Sutienul in care poti sa joci golf

Cine s-ar fi gandit la o asemenea idee? Ei bine, japonezii au facut-o! Triumph a prezentat acolo un sutien care, odata dat jos de pe corp, se transforma intr-un traseu de golf de un metru si jumatate, ideal pentru putina destindere la birou...Creatia se numeste Nice Cup in Bra si chiar rosteste "Nice one!" dupa ce o minge este trimisa la gaura. Intrebarea noastra este: bine, bine, se da jos sutienul magic si se trece la golf, insa ce ramane pe trupul domnisoarei? Iata si un clip edificator:



Sutienul care te ajuta sa te lasi de fumat


Imaginatia si marketingul agresiv au facut sa apara, tot de la Triumph, un sutien care ajuta purtatoare sa se lase de fumat. Sutienul emana mirosuri de iasomie si levantica. Aceste plante se pare ca influenteaza nevoia de a fuma, diminuand-o. In plus, Triumph a declarat ca piesa intima a fost tratata cu "titan lichid", o substanta care respinge fumul de tigara...


Click aici pentru a descoperi mai multe astfel de sutiene inedite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.