Doi magarusi au fost pictati in dungi albe si negre la o gradina zoologica din Fasia Gaza pentru a inlocui doua zebre care au murit de foame in timpul razboiului Israel-Hamas.
Potrivit The Telegraph, Israelul interzice importarea animalelor in Gaza, de aceea ingrijitorii de la zoo Marah Land au pictat o pereche de magari in alb-negru pentru a tine locul zebrelor.

Mohammed Bargouthi, proprietarul gradinii zoologice , a spus ca aducerea unei zebre reale in Gaza ar fi costat 40.000 de dolari. De aceea el a apelat la vopseaua de par franceza. Fiul lui Bargouthi, Nidal, a spus ca cele doua femele de magar au fost transformate in zebre cu ajutorul unor benzi de mascare si cu vopsea de par.

Pe langa cele doua „zebre”, gradina zoologica din Gaza mai gazduieste o tigroaica batrana, doua maimute si o selectie de pasari, iepuri si pisici, informeaza Green-Report.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.