Noul iPad lansat de Apple in aceasta luna,  vine pe piata din Romania. Clientii vor putea achizitiona tableta la un pret ce incepe de la 2.600 lei.

Principalii retaileri si-au trimis newsletterele catre abonati, au incarcat bannerele pe site-uri si astepta cuminti multimea care va navali pe data de 23 martie, data de lansare anuntata de majoritatea comerciantilor.

Astfel, pe site-ul wwww.pcgarage.ro, la precomanda, noul iPad cu retina display costa 2.700 de lei. Cu o diferenta de pret sesizabila, Marketonline.ro aduce tableta la valoarea de 2.641 de lei.

Secretul pretului este pastrat de eMAG si Evomag.ro, care au anuntat ca vor divulga pretul produsului in viitorul apropiat, cel mai probabil vineri, 23 martie, odata cu lansarea oficiala a Noului iPad.

La PCFun.ro, ultima versiune iPad costa 3.000 lei iar la PCGarage costa 2,699 lei indiferent de culoarea preferata, alb sau negru, pentru versiunea de 16 Gb. Versiunea de 64 Gb costa intre 3.500 si 3.700 de lei.

Site-ul de retail Koyos.ro accepta deocamdata precomenzi, la pretul de 2.999 lei.

Pe Okazii.ro, produsul costa intre 2.900 de lei si 4.600 de lei.

Pe site-ul oficial Apple din SUA, pretul iPad-ului este de aproximativ 500 dolari, adica circa 1.650 lei.
Faceti voi calculele si DIFERENTA de pret.

Citeste si: Sute de reclamatii impotriva noului iPad


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.