Apple a lansat, in cadrul unui eveniment petrecut cu o seara inainte, noua versiune a tabletei iPad, dotata cu o rezolutie mai buna si o functie de comanda vocala, precizand ca aceasta va fi pusa in vanzare incepand cu 16 martie.

  • Care sunt statele care vor "pune mana" primele pe noul iPad 3?

Statele Unite, Franta, Canada si Germania figureaza printre primele tari unde va aparea noul iPad
, in special la operatorii americani AT&T si Verizon, ale caror retele 4G vor permite descarcari mai rapide.

Tableta va avea un pret de 499 dolari pentru versiunea de 16 Giga si de 699 dolari pentru versiunea de 64 Giga. In tot acest timp, pretul pentru iPad 2 va scadea cu 100 de dolari, pana la 399 dolari.

Noua tableta s-a lansat in cadrul unei conferinte organizate la San Francisco (California, vestul Statelor Unite), transmisa prin videoconferinta, Apple a precizat ca noul iPad este dotat cu un ecran "retina display", folosit deja la cele mai recente modele de iPhone ale sale.

Cu un nou touch "micro" pe tastatura virtuala, tableta, care va fi compatibila cu noile retele de telefonie mobila 4G, este echipata cu un program de comanda vocala, care functioneaza in engleza, franceza, germana si japoneza, scrie MEDIAFAX.

Calitatea camerei a fost, de asemenea, ameliorata, la 5 megapixeli si un stabilizator video, plus tehnologie HD.

Apple a prezentat, de asemenea, miercuri un nou Apple TV, cu o interfata simplificata pentru a-si consolida prezenta pe segmentul televiziunii prin Internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.