Sute de utilizatori ai noului iPad au reclamat pe site-ul de suport al Apple, dar si pe forumuri online supraincalzirea aparatului.

O organizatie influenta de protectie a consumatorilor din SUA a anuntat ca investigheaza reclamatiile si va publica rapid concluziile, relateaza MEDIAFAX.

Consumer Reports, care verifica o gama larga de produse, de la electronice la masini, a remarcat comentariile online de pe forumuri si site-ul Apple despre supraincalzirea noului model iPad, care a fost lansat la vanzare vineri, si a decis sa verifice problema, a declarat un purtator de cuvant al organizatiei.

Sute de comentarii postate pe site-ul Apple s-au concentrat pe faptul ca bateria noului iPad, mai mare decat a modelului precedent, se incalzeste prea tare.

"Noul meu iPad devine aproape prea fierbinte pentru a-l tine in mana cand folosesc optiunea radio LTE, chiar daca doar navighez pe Twitter, fara sa descarc fisiere",
potrivit unui comentariu al unui utilizator.

De vineri, noul iPad va fi disponbila in alte 24 de tari, printre care si Romania.

CIteste si iPad 3 creste actiunile Apple


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.