Timp liber 7 Mai 2020 11:30

Nu toate zodiile au același noroc de bani, așa că poate vrei să știi care sunt semnele astrologice care se pot bucura de cel mai mare succes financiar de-a lungul vieții. Unii dintre voi au șanse mari să se îmbogățească, în timp ce alții s-ar putea să se chinuie toată viața și să trăiască de la salariu la salariu.

Experta în astrologie Kelli Fox a analizat cele 12 zodii și a ajuns la concluzii pentru fiecare în parte. Dacă ești Taur sau Capricorn, s-ar putea să ai noroc de bani de-a lugul vieții, în timp ce dacă ești Leu sau Balanță, s-ar putea să îți fie mai greu.

Kelli Fox a lucrat la horoscopul banilor și arată că Berbecii, îndrăzneți din fire, ar putea avea noroc financiar, în vreme ce Taurii sunt predispuși la a face investiții care să le aducă beneficii mari în viitor. Dacă ești Fecioară, în schimb, s-ar putea să te preocupi mai degrabă de a lucra pentru o cauză nobilă decât a alerga după bani. Dacă ești Săgetător, însă, banii vor ajunge la tine ceva mai târziu în viață.

Vezi prezentarea de mai sus și află ce îți rezervă astrele din punct de vedere financiar, orice zodie ai fi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.