Animalele sunt cele mai drăgălașe și iubitoare ființe care ne devin prieteni devotați pe viață. Însă fiecare persoană este atrasă de un anumit animăluț. Potrivit unui studiu din 2010 de la Universitatea din Texas, cei care iubesc câinii sunt mai sociali și plini de libertate, în timp ce iubitorii de pisici tind să fie mai creativi, filozofici sau netradiționali.

Ceea ce poate nu știți despre câini și pisici este că din punct de vedere astrologic, datând de secole, aceste animale sunt însemnate de diferite planete. Câinii sunt semnificați de Marte, în timp ce pisicile sunt semnificate de Saturn. Din punct de vedere astrologic, semnul tîu zodiacal poate determina ce iubești mai mult, câinii sau pisicile.

Pure Wow a pregătit un top al zodiilor iubitoare de pisici și de câini. Tu din care categorie faci parte?


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.