Oamenii doresc întotdeauna să afle ceva mai mult despre ei înșiși și folosesc diferite teste pentru a face acest lucru. Aceștia au crezut în puterea pietrelor de foarte mult timp. Ele sunt ascunse adânc în pământ, ceea ce le face conectate cu natura. Acesta este probabil motivul pentru care oamenii credeau că nu numai că îți pot arăta dorințele și îți pot oferi puterea de a prezice viitorul, ci și dezvăluie cele mai profunde secrete ale tale. Vrei să încerci? Găsește un colț calm în casă, respiră adânc și alege o piatră dintre cele prețioase.

Bright Side ți-a pregătit un test interesant pe care îl puteți încerca pentru a afla mai multe despre personalitatea ta.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.