Social 29 Iulie 2018 00:07
Antrenarea atentiei si a memoriei se numara printre exercitiile benefice pentru preintampinarea aparitiei unor boli precum Alzheimer. Si ce alta metoda mai antrenanta, rapida si haioasa in acelasi timp iti vine in minte daca nu sa gasesti raspunsurile la cateva intrebari de logica amuzante. Da, ai putea spune sahul, rezolvarea integramelor, sudoku, domino-ul, rezolvarea cubului Rubik sau alte jocuri strategice, insa nu sunt nici pe departe la fel de amuzante ca metoda mentionata anterior.

Cu atat mai interesant este ca si prietenii tai pot face parte din acest joc de tipul intrebari-raspuns. Astfel, spiritul competitiv si nevoia de afirmare vor transforma o dupa-amiaza obisnuita, intr-una cu adevarat memorabila. Daca nu iti este teama de provocari si vrei sa-ti testezi cunostintele, nu ar trebui sa eziti sa faci aceasta propunere persoanelor apropiate.

In cele ce urmeaza, va propunem cateva intrebari de logica amuzante pentru o minte ascutita. Chiar daca la prima vedere iti pot conferi impresia ca sunt simple, mai bine gandeste-te de doua ori pana sa raspunzi. Desigur, asa cum v-am obisnuit, raspunsurile sunt la final.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.