Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Nu auzi asta prea des! Top 5 momente cand NU este indicat sa folosesti uleiul de masline

Sursa foto: pexels.com

Daca nu esti sigur ca e veritabil

1/5
Sursa foto: pixabay.com

Cand prepari mancaruri la temperaturi inalte

2/5
Sursa foto: pixabay.com

Cand pregatesti legume pe gratar

3/5
Sursa foto: pixabay.com

La anumite retete de prajituri

4/5
Sursa foto: pixabay.com

Ca tratament pe pielea predispusa la acnee

5/5

Venerat pentru beneficiile sale culinare, de sanatate si infrumusetare, uleiul de masline este pretuit de secole. Nici nu este de mirare avand in vedere continutul de antioxidanti sanatosi si polifenoli care contribuie la scaderea colesterolului rau si la cresterea nivelului de colesterol bun. In egala masura, uleiul de masline ajuta la combaterea cancerului, contribuie la prevenirea aparitiei bolilor cardiovasculare si a diabetului zaharat si nu in ultimul rand mentine greutatea corporala, noteaza sfatulmedicului.ro. In ciuda celor enumerate, expertii sunt de parere ca exista anumite momente cand uleiul de masline nu reprezinta cea mai inspirata alegere. Iata cateva dintre acestea.

Ultima ora din Social pe 9AM