Pastreaza morcovul intr-o punga de plastic in sertarul frigiderul. In acest fel el va rezista pana la trei saptamani.
Ciupercile se pastreaza cel mai bine si rezista proaspete fara sa-si schimbe culoarea pana la trei zile daca le depozitati in frigider intr-o punga de hartie.
Merele rezista pana la trei saptamani daca sunt depozitate in frigider neambalate.
Ceapa se pastreaza intr-un loc ferit de lumina, neimpachetata. Poate rezista daca temperatura e una normala pana la doua luni si pana la 4-5 daca temperatura din acel loc este una scazuta.
Painea poate rezista si trei luni daca este congelata intr-o punga inchisa ermetic.
Pentru cei care isi fac cumparaturile o data pe saptamana, pastrarea alimentelor proaspete pentru mai multe zile reprezinta o adevarata provocare. 9am iti spune cum sa depozitezi 5 alimente astfel incat ele sa se mentina proaspete mai mult timp, fie ca e vorba de legume, fructe sau chiar paine.