Uleiul de masline este cunoscut inca din antichitate, din vremea lui Hipocrate, Galen sau Diocles, cand maslinele erau simbolul pacii si al gloriei. Este folosit in cosmetica, medicina, la gatit si la producerea sapunurilor, fiind utilizat si pe post de combustibil pentru lampile traditionale.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.