S-ar putea părea că un lucru prea bun nu este niciodată dăunător. Mulți dintre noi cădem în capcana, de exemplu, a fructelor și legumelor fără să ne dăm seama că pot fi la fel de dăunătoare ca zahărul sau sodiul. Din fericire, putem evita toate efectele secundare mâncând cu măsură.
Bright Side a găsit 6 alimente care s-ar putea să îți facă rău dacă abuzezi de ele.
Despre autor:

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.