Părinții au diverse preocupări cu privire la dezvoltarea copiilor lor, una dintre cele mai frecvente este bunăstarea lor. Urmărindu-i lovindu-și în mod intenționat capul și făcându-și rău, cu siguranță îi lasă pe părinți frustrați și extrem de îngrijorați, neștiind ce să facă pentru a-și ajuta copiii mici. Din fericire, în majoritatea cazurilor, nu este un semn al unei probleme, ci doar un mod în care se folosesc pentru a se exprima.

Bright Side a analizat acest lucru și a colectat diferite explicații pentru motivul pentru care copiii mici par să-și facă rău. Iată care sunt cele mai frecvente motive care stau la baza acestui comportament și cum să îl abordați ca părinte.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.