Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Păstrează fructele și legumele proaspete mai mut timp: 10 sfaturi practice pentru gospodine

Păstreză cartofii într-un loc întunecos și rece

5/10

Puneți ciupercile (nespălate) într-o pungă de hârtie cu pătrunjel

6/10

Dacă ai tăiat deja o lămâie, nu lăsa cealaltă jumătate să se strice

7/10

Dacă ai un avocado crud, pune-l într-o pungă de hârtie

8/10

Roșiile trebuie păstrate la o temperatură mai mare de 10 grade Celsius

9/10

Dezinfectați căpșunile cu oțet alb, fără a scoate tulpina

10/10

Înfășurați tulpinile bananelor cu folie de plastic sau de aluminiu

1/10

Așează ceapa în ciorapi de nylon, răsuciți sau legați între ei, astfel încât acestea să fie separate

2/10

Usturoiul trebuie depozitat în locurile întunecate, cu umiditate scăzută

3/10

Pătrunjel, busuioc și sparanghel

4/10

Uneori când te duci să cumperi alimente, ești prea entuziasmat și pui puțin din toate în coșul tău. Depozitarea corectă a alimentelor te ajută să economisești bani! Este important să iei în considerare climatul încăperii în care le depozitezi, deoarece acest lucru poate afecta calitatea alimentelor, notează Bright Side. Am realizat o listă care cu siguranță te va ajuta să păstrezi fructele și legumele proaspete pentru mai mult timp.

Ultima ora din Sanatate pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe