Un copil este o mare responsabilitate pentru oricine. Sunt femei care și-au dorit să nască dintotdeauna și sunt altele care deși au ajuns la vârsta maturității, nu se simt pregătite pentru a face acest pas important în viața lor.

Înainte de a face un bebeluș, multe cupluri se gândesc la situația financiară, la viitorul lor, dar și la provocările care apar odată cu venirea pe lume a micuțului. Cele mai multe femei se gândesc serios și la toate transformările prin care trupul lor va trece, după ce vor rămâne însărcinate și pun foarte bine în balanță toate avantajele și dezavantajele. Cei de la list25.com vă propun o listă de motive pentru care o femeie nu ar trebui să facă acest pas niciodată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.